Skip to content

Waterbouw

Waterbouw

Waterwerk is ons specialisme, van het plaatsen van beschoeiingen tot damwanden. Maar ook voor  vlonders/steigers of compleet straatwerk kunt u bij ons terecht. 

Wij kunnen uw wensen uitvoeren zoals u dat wilt. Uw vraag is onze uitdaging ook op het gebied van  waterwerken. 

Beschoeiing is er in verschillende materialen zoals hout, kunststof, metaal en beton. Beschoeiing  wordt toegepast als bescherming van tuinen langs het water en als versterking van de oevers van  sloten, kanalen en vijvers. 

Kunststof beschoeiing

Door het plaatsen van een beschoeiing aan de slootkant van uw tuin heeft u geen nadelig effect  meer van een aflopende oever. Het levert bovendien extra vierkante meters aan tuin en dus aan  ruimte op. Zeker in combinatie met een vlonder krijgt uw tuin door het plaatsen van een beschoeiing  een enorme meerwaarde. Het levert zitmogelijkheden of een handige plek om de boot af te meren. 

Wat waterbouwkundige projecten betreft is geen project te moeilijk voor ons. 

Wij zijn actief op dit gebied en realiseren we havens, bruggen, duikers, steigers, vlonders,  beschoeiingen, damwanden, natuurvriendelijke oevers remmingswerken en afmeervoorzieningen,  en aanlegsteigers. 

We beschikken over een uitgebreid en flexibel machinepark dat ook op het water kan worden  ingezet. Neem vrijblijvend contact op met ons voor alle mogelijkheden. Wij vertellen u graag wat wij kunnen  betekenen voor u.