Skip to content

Prolock

Prolock kunststof beschoeiing

De Bruin GWW is gespecialiseerd in het plaatsen van beschoeiingen en dat in de breedste zin van het woord. Daarin zijn heel veel mogelijkheden, maar vandaag de dag ligt de focus vooral op duurzaamheid en daarin bieden wij met Prolock een oplossing op maat. Prolock is producent van kunststof beschoeiing dat steeds meer wordt toegepast dankzij de vele verschillende voordelige kwaliteiten. 

Deze kwaliteit van Prolock vertaalt zich naar verschillende belangrijke pluspunten, die op de beschoeiing die wij plaatsen van toepassing zijn:

  • Gaat lang mee.
  • Rot niet, zowel boven als onder water niet.
  • Bestaat uit gerecycleerd afval.
  • Snel te plaatsen.
  • In elke maat en vorm leverbaar.

Deze voordelen maken beschoeiing plaatsen door De Bruin GWW een stuk efficiënter. Het gaat immers erg snel, het gaat lang mee en het is circulair. Precies om die redenen werken wij graag met deze kunststof beschoeiing, die wij voor allerlei toepassingen kunnen inzetten.

Wij zijn voornamelijk actief in de provincie Gelderland en omstreken. 

De onbeperkte mogelijkheden van Prolock

De kunststof beschoeiing van Prolock kan gebruikt worden voor vijvers, voor de beschoeiing aan de waterkant van bijvoorbeeld uw voor- of achtertuin. Ook kan het ingezet worden als beschoeiing op grotere schaal. Denk dan aan sloten of kanalen, waarbij de beschoeiing over grote afstanden gelijkwaardig en van hoge kwaliteit moet zijn. De Bruin GWW is hierin uw specialist en dankzij de flexibiliteit van het Prolock materiaal, kunnen we aan elke eis voldoen. 

Met andere woorden: het komt zonder enige vorm van beperking, want omdat het van kunststof is kunnen we aan elke wens voldoen. Of het nu om kleine specialistische aanvragen gaat of grootschalige projecten, De Bruin GWW is van alle markten thuis en dat geeft u de garantie op hoge kwaliteit, een effectieve inzet en een efficiënte plaatsing met als resultaat louter positieve punten.

Prolock

Zo is de levensduur van de Prolock

Zo is de levensduur van de Prolock kunststof beschoeiing om en nabij de 60 jaar, waardoor het vervangen veel minder periodiek is. Dat betekent ook dat de kosten daardoor relatief laag blijven, gezien de werkzaamheden en toepassing voor veel langere tijd goed zijn. Minstens zo belangrijk is dat het licht van gewicht is, waardoor het heel gemakkelijk en snel te plaatsen is. Tot slot mag u op een mooie afwerking rekenen, waardoor de beschoeiing van Prolock ook erg netjes staat.

Informatie Box

Maak een afspraak

Ook interesse gekregen in de beschoeiing van Prolock? De Bruin GWW komt graag bij u langs om de mogelijkheden te onderzoeken. Wij zorgen vanzelfsprekend voor maatwerk in elke toepassing, waardoor u van optimale kwaliteit uit mag gaan. Dit bespreken wij graag met u persoonlijk, zodat de toepassing geheel naar wens zal zijn.

U kunt hiervoor een afspraak maken, wij overleggen graag met u wat de wensen zijn en hoe wij u hier een passende oplossing kunnen bieden. Maar ook als het om grotere projecten gaat kan u bij De Bruin GWW terecht. Wij denken met u mee en staan klaar om aan de slag te gaan. Neem contact met ons op voor meer informatie.