Skip to content

Kunststof beschoeiing

Kunststof beschoeiing bespaart u geld

Beschoeiingen zijn leverbaar in allerlei soorten materialen. Zo ook kunststof beschoeiing. Veelgebruikt is natuurlijk hout, maar dat gaat vanzelfsprekend snel rotten. Met name het hout dat zich onder de waterspiegel bevindt is na relatief korte tijd vrij kwetsbaar. Dat vervangen kost geld en het biedt op den duur niet de kwaliteit die beschoeiing zou moeten bieden, daarom zet De Bruin GWW in op kunststof beschoeiing.

Vele voordelen

Het gebruik van kunststof beschoeiing komt met diverse voordelen en dat heeft als resultaat dat het langzaam maar zeker de standaard is geworden. Hout is niet interessant qua duurzaamheid, hetzelfde geldt voor staal, dat gaat roesten. Beton is een alternatief, maar dat is niet per se heel mooi en zo komen we bij kunststof beschoeiing uit. Wij werken met het merk Prolock en dat kent de volgende eigenschappen: 

  • Lange levensduur (ongeveer 60 jaar).
  • Leverbaar in alle maten.
  • Specifiek maatwerk is mogelijk.
  • Uitstekende milieuprestatie.
  • Licht in gewicht en flexibel in gebruik.
Kunststof beschoeiing

Kunststof staat bekend om de hoogwaardige kwaliteit wat een lange levensduur garandeert. Dat geldt ook voor de kunststof beschoeiing van Prolock die daarin de beste kwaliteit biedt. Dit betekent simpelweg dat u er na het plaatsen decennialang niet naar om hoeft te kijken, want de kwaliteit is dermate goed dat het zeer lang meegaat. 

De flexibiliteit van kunststof beschoeiing zit hem in de mogelijkheid om in vrijwel alle maten en vormen te leveren, waardoor beschoeiing plaatsen niet langer een uitdaging is. Met andere woorden: de beschoeiing plaatsen duurt nooit langer dan nodig is en gaat dus zeer snel. 

Minstens zo belangrijk om te vermelden is dat kunststof beschoeiing bestaat uit gerecycleerd afval en dus circulair is. Dit maakt de inzet van het materiaal erg duurzaam en de LCA heeft de uitzonderlijke milieuprestaties bevestigd, wat de garantie op een uitmuntend resultaat geeft. Daar komt nog bij dat de toplaag is voorzien van een UV-bestendige coating, waardoor er ook geen verkleuring optreedt.

Informatie Box

Kunststof beschoeiing laten plaatsen

Kortom, de kunststof beschoeiing die De Bruin GWW gebruikt gaat lang mee en komt met diverse voordelen wat het duurzaam maakt. Wij kunnen deze beschoeiing bij u in de tuin plaatsen, maar ook is het inzetbaar op grotere projecten. Denk dan aan het vervangen van de beschoeiing van een sloot of kanaal, alsook bij nieuwbouwprojecten waar bewust een grote vijver of sloot wordt aangelegd.
Wij gaan graag voor u aan de slag en u mag rekenen op een professionele aanpak en een deskundige montage. Dit wordt afgemaakt met een zeer degelijke afwerking, waardoor de kunststof beschoeiing na plaatsing goed bij de omgeving past en niet afleidt. Vanzelfsprekend is de kunststof beschoeiing onderhoudsarm, wat het tot een erg fijne oplossing maakt.
Meer weten? Een afspraak maken of gelijk een offerte aanvragen voor de kunststof beschoeiing? Bij De Bruin GWW zit u aan het juiste adres en wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op, dan kunnen we aan de slag! De Bruin is actief in de regio Gelderland.